HTC One modeller

Følgende priser er for komplet skærmudskiftning
ReparationerPriser

A9

2000 kr
 

M9

1500 kr
 

M8

1000 kr

M8S

1000 kr

M7

800 kr

MINI 2

1000 kr

MINI

800 kr

S

800 kr

SV

900 kr

HTC Desire modeller

Følgende priser er for komplet skærmudskiftning
ReparationerPriser

500

600 kr
 

510

900 kr
 

610

1000 kr

601

900 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Mange danskere er uheldige at tabe deres smartphone, og derfor foretager vi hos Teledoktoren mange skærmudskiftninger på blandt andet HTC telefoner. Har du også brug for eksempelvis en ny skærm eller en anden reparation på din HTC smartphone, kan vores dygtige teknikere hurtigt og billigt sørge for den rigtige udbedring, hvis uheldet er ude. 

Vi har butikker i både Århus og Randers, og du kan komme forbi og få lavet HTC reparationer helt uden tidsbestilling. 

 
Vi kan reparere det hele – på pålidelig vis 

Uanset hvilken model du har, tilbyder vi HTC reparation til den. Derfor finder du blandt andet vores billige priser på reparation af HTC one og HTC desire her på siden, hvor du også kan se priser for de reparation på de enkelte modeller. 

Vi garanterer altid en god og pålidelig HTC reparation, og derfor tør vi også at love to års garanti på den udskiftede reservedel.  


Vi tilpasser os dine behov og planer 

Hos Teledoktoren ved vi, at dagligdagen kan være travl. Derfor tilbyder vi HTC reparation uden tidsbestilling i Århus og Randers, så du blot kan kigge ind når det passer ind i dine planer. Vores professionelle teknikere udfører den nødvendige HTC reparation, mens du venter eller ordner nogle af de andre gøremål, du måtte have. 

Alle vores HTC reparationer bliver udført med reservedele af højeste kvalitet, så du er sikret den længst mulige levetid for din telefon efter dit besøg hos os. 

Find prisen for skærmudskiftning på din HTC her på siden eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til andre reparationer. Vi glæder os til at hjælpe dig.