ReparationerPriser
Skærm udskiftning399 kr
LCD udskiftning399 kr
Højtaler Udskiftning399 kr
Jackstik Udskiftning499 kr
Batteri Udskiftning599 kr
Tænd/sluk knap udskiftning499 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Har du brug for at få udskiftet en reservedel eller behov for at få repareret eksempelvis skærmen eller batteriet i din iPad mini, kan vi være dig behjælpelig med alle tænkelige reparationer.  

Vi tilbyder iPad mini reparationer til billige priser, og vores dygtige teknikere kan udføre arbejdet, mens du venter.  


Hele oplevelsen er vigtig 

Når du bruger din iPad mini, kan du sikkert nikke genkendende til, at brugeroplevelsen er bedst, hvis alle knapper virker, og skærmen ikke er ridset eller knust.  

Sådan har vi det også med iPad mini reparation. Det er vigtigt, at hele oplevelsen er god. Derfor tilbyder vi attraktive priser på reparationer af iPad mini, og hvis du besøger os i en af vores butikker i Århus eller Randers, kan vi udføre reparationen, mens du venter – og så endda uden tidsbestilling.  

Med andre ord er det nemt for dig at få udført reparationer på din iPad mini, og når din iPad mini er blevet repareret, får du to års garanti på den udskiftede reservedel, når du vælger at bruge os til iPad mini reparationer. 


Vi kan hjælpe med det hele 

Der er mange ting på en iPad mini, der kan gå i stykker, når man bruger den meget eller er så uheldig at tabe den. Derfor udfører vi iPad mini reparationer såsom skærmudskiftning, montering af nyt batteri, højtalerudskiftning og tænd/sluk knap-udskiftning.  

Du finder vores priser her på siden, men har du behov for en iPad mini reparation, der ikke står på vores oversigt, kan du kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.