ReparationerPriser
Skærm udskiftning1499 kr
Ørehøjtaler udskiftningRing for pris.
Højtaler UdskiftningRing for pris.


Mikrofon UdskiftningRing for pris.
Batteri UdskiftningRing for pris.
Jackstick udskiftningRing for pris.
Homeknap udskiftningRing for pris.
Tænd/sluk knap udskiftningRing for pris.

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Er du den heldige ejer af en iPad Pro, men har du behov for at få udført en reparation eller få udskiftet en reservedel, kan vi hos Teledoktoren altid være behjælpelige. Vi tilbyder iPad Pro reparation af diverse skader, og vi tilbyder desuden at udskifte forskellige reservedele. Så hvis din iPad Pro trænger til ny skærm, nyt batteri eller en helt tredje ting, kan vi hjælpe. 


Skærmudskiftning 

Det er en udsøgt fornøjelse at bruge sin iPad Pro, når den virker optimalt. Derfor er en god skærm selvfølgelig et must, så hvis din iPad Pro har brug for skærmudskiftning, anbefaler vi at få en ny skærm sat i hurtigst muligt. Dermed kan du få mere ud af din iPad Pro, og desuden mindsker du risikoen for glassplinter i fingrene eller andre skader på enheden. 


Batteri 

Hvis du bruger din iPad Pro meget, har du måske også lagt mærke til, at batteriets levetid er vigtig. En hyppig iPad Pro reparation er batteriudskiftning, da batteriet i smartphones og tablets kan miste styrke med tiden. 


Vi tilbyder iPad Pro reparation, når det passer dig 

Mange danskere har en travl hverdag, og for nogle kan det være svært at skulle tilpasse sig et bestemt tidspunkt, hvis der skal udføres reparationer på deres tablet.  

Derfor har vi walk in-service i vores to butikker, der ligger i Århus og Randers. Det vil sige, at du blot kommer ind i en af vores butikker, når det passer dig, og mens du venter, udfører vi den iPad Pro reparation, du har brug for. 

Kontakt os endelig på forhånd, hvis du har spørgsmål til priser på iPad Pro reparation eller udskiftning af reservedele.