ReparationerPriser
Skærm udskiftning199 kr
Ørehøjtaler udskiftning149 kr
Højtaler Udskiftning149 kr
Mikrofon Udskiftning149 kr
Batteri Udskiftning149 kr
Jackstick udskiftning149 kr
Homeknap udskiftning149 kr
Tænd/sluk knap udskiftning149 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Har du tabt og ødelagt din iPhone 4, eller har du brug for at få udskiftet en del på telefonen, kan vi altid hjælpe dig hos Teledoktoren. Vores professionelle hold af dygtige teknikere kan reparere din iPhone 4 hurtigt og billigt i en af vores butikker i Århus og Randers. 


Skal din iPhone 4 have ny skærm? 

Det sker for rigtig mange mennesker, at de taber deres smartphone, så skærmen går i stykker. Heldigvis er det billigt at få lavet skærmudskiftning på iPhone 4, og måske er det derfor, at mange vælger at få lavet den iPhone 4 reparation. Ligesom vi tilbyder walk in-service med alle vores andre iPhone 4 reparationer, kan du også komme ind i vores butik i enten Århus eller Randers uden tidsbestilling. Mens du venter, udfører vi iPhone 4 reparationen. 


Nyt iPhone 4 batteri 

Det er ikke nogen hemmelighed, at iPhone 4 ikke længere er markedets nyeste smartphone. Derfor oplever mange også, at batteriet i deres iPhone 4 bliver svagere med tiden, men heldigvis tilbyder vi hos Teledoktoren at udskifte batteriet i din iPhone 4 til en billig pris. 


Hurtig og billig iPhone 4 reparation uden tidsbestilling 

Uanset hvilken iPhone 4 reparation du skal have foretaget, kan vi gøre det hurtigt og billigt. Vores professionelle teknikere sidder klar i vores butikker i Århus og Randers, når du har tid.  

Her på siden finder du vores priser for den enkelte iPhone 4 reparation, men hvis du har spørgsmål til prisen på andre reparationer, er du velkommen til at kontakte os – vi glæder os til at se dig og din iPhone 4.