ReparationerPriser
Skærm udskiftning249 kr
Ørehøjtaler udskiftning249 kr
Højtaler Udskiftning249 kr
Mikrofon Udskiftning249 kr
Batteri Udskiftning249 kr
Jackstick udskiftning249 kr
Homeknap udskiftning249 kr
Tænd/sluk knap udskiftning249 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

IPhone5 reparation

Er din iPhone gået istykker, eller vil den ikke altid, som du gerne vil. Så står vi hosTeledoktoren klar til at hjælpe dig. Hos os tilbyder vi flere former for iPhone5 reparation, alt efter om det er batteriet, der driller og trænger til enudskiftning, måske det er homeknappen der driller eller måske noget helt andet.Alle vores reparations services til iPhone 5 fås til under 350,-. Selvom voresreparationspriser til iPhone 5 er lave, garanterer vi dig, at kvaliteten er højpå det vi laver. Alle vores reparationer omfatter 2 års garanti, hvis derskulle være det mindste. Ovenover kan du se hvilke former for reparationer, somvi tilbyder til iPhone 5 samt tilhørende priser. 

Ny skærm

Skærmene på iPhones er skrøbelige, og der skal ikkemeget til før, der kommer små ridser. Ligeledes kan et uheldigt tab af ensiPhone være katastrofalt og ende ud i en komplet smadret skærm. Er dettetilfældet for dig, så tilbyder vi iPhone 5 reparation til kun 349,- så du igenhar en klar skærm.


kom forbi en af vores butikker

I vores butikker i Aarhus ogRanders tilbyder vi walk-in services. Du kan derfor komme ind samme dag, somuheldet er ude og få repareret din iPhone.