ReparationerPriser
Skærm udskiftning249 kr
Ørehøjtaler udskiftning249 kr
Højtaler Udskiftning249 kr
Mikrofon Udskiftning249 kr
Batteri Udskiftning249 kr
Jackstick udskiftning249 kr
Homeknap udskiftning249 kr
Tænd/sluk knap udskiftning249 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Teledoktoren reparerer din Iphone 5c

Det kan være både irriterende og upraktisk når din IPhone 5c går i stykker – lad os hjælpe dig med en hurtig og billig reparation.

Det behøver hverken at være en dyr eller langsom affære at få udført en reparation af Iphone 5c. Hos Teledoktoren hjælper vi dig med det samme når du kommer ind i en af vores butikker i Århus eller Randers. Måske har du tabt telefonen og har brug for en iPhone 5c ny skærm? Vi sætter en ny skærm i, der gør telefonen så god som ny.


Udskiftning af glas Iphone 5c

Glasset i en Iphone 5c gør den til noget særligt – glasset giver en særligt god visning på skærmen og gør telefonen elegant. Hvis glasset bliver smadret, hjælper Teledoktoren. Overlad trygt  Iphone 5c reparation til os – vi er eksperter. 

Når du vælger at få repareret din Iphone 5c hos Teledoktoren, forlænger du telefonens levetid og kan vente med at udskifte telefonen helt. Vores reparationer foregår professionelt, hurtigt og ikke mindst til priser, der nemt kan konkurrere på markedet. Den billige reparation kan spare dig mange penge – og så er en reparation i stedet for en udskiftning af hele telefonen det bæredygtige valg, der belaster miljøet mindst muligt.