ReparationerPriser
Skærm udskiftning299 kr
Ørehøjtaler udskiftning299 kr
Højtaler Udskiftning299 kr
Mikrofon Udskiftning299 kr
Batteri Udskiftning299 kr
Jackstick udskiftning299 kr
Tænd/sluk knap udskiftning299 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

 


Er din iPhone 6 gået i stykker, kan vi hos Teledoktoren altid være behjælpelige med at reparere den eller udskifte reservedele. Vores professionelle teknikere kan udbedre skaderne på din iPhone 6 i en af vores butikker, der ligger i Århus og Randers. 


Vi kan alle sammen være uheldige. Derfor er den nok mest hyppige skade på smartphones, at skærmen bliver smadret ved tab, så der er behov for en skærmudskiftning. Dog er der også mange, som med tiden får lyst til at få sat et nyt batteri i deres smartphone. Har du en iPhone 6 , som har brug for en ny reservedel, kan vi gøre arbejdet for dig – både hurtigt og billigt. Slip for at købe ny iPhone 


Det kan være fristende at købe en ny iPhone, hvis den gamle går i stykker, men det er også dyrt at udskifte sin iPhone. Derfor kan det ofte svare sig at få repareret sin nuværende telefon. 


Hos Teledoktoren udfører vi altid reparationer og udskiftninger af reservedele professionelt og med de rigtige reservedele. Derfor får du to års garanti på den udskiftede del, når du vælger at bruge os som din smartphonereparatør. 


 


Besøg en af vores butikker 


Vi ved, at din tid er vigtig. Derfor tilbyder vi reparationer på iPhone 6 uden tidsbestilling, når du besøger en af vores butikker i Århus eller Randers. Mens du venter, sørger vi for at din iPhone 6 får udbedret fejl og mangler, så du igen kan bruge den optimalt. 


Her på siden finder du vores billige priser på reparationer af iPhone 6 , men har du spørgsmål, kan du altid kontakte os i vores butik eller telefonisk på 81 30 20 15.