ReparationerPriser
Skærm udskiftning299 kr
Ørehøjtaler udskiftning249 kr
Højtaler Udskiftning249 kr
Mikrofon Udskiftning249 kr
Batteri Udskiftning299 kr
Jackstick udskiftning249 kr
Tænd/sluk knap udskiftning249 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Reparation af iPhone 6

Hos Teledoktorentilbyder vi flere former for reparationer af din iPhone 6. Uanset om der erproblemer med højtalerne, tænd/sluk knappen, batteriet eller noget helt andet,så hjælper vi dig med det. Alt efter hvilken reparation din iPhone 6 trængertil, så gør vi det for under 450,-. Hos os er du garanteret god service og højkvalitet, samt 2 års garanti på de reparationer vi udfører på din iPhone. 

iPhone 6skærm udskiftning

Skærmen på eniPhone risikerer nemt at gå i stykker. Når du har den i tasken, lommen ellerandet tager den hurtigt imod ridser fra andre genstande. Taber du din iPhone,kan det ende med en helt ødelagt skærm, som ikke kun er træls ved, at man ikkekan se hvad, der vises på skærmen, men ligeledes er det ikke sikkert, at skærmenreagerer når du taster. Hos os står vores teknikere klar til at skifte dinskærm samme dag som uheldet er ude.

Kig forbi

I vores butikker i Randers og Aarhustilbyder vi walk-in service, så du på den måde kan komme ind, når det passerind i dine planer. Vores teknikere står klar til at gøre din iPhone 6 så godsom ny igen. Ovenover finder du de reparationer vi tilbyder samt tilhørendepriser.