ReparationerPriser
Skærm udskiftning599 kr
Ørehøjtaler udskiftning299 kr
Højtaler Udskiftning299 kr
Mikrofon Udskiftning299 kr
Batteri Udskiftning299 kr
Jackstick udskiftning299 kr
Tænd/sluk knap udskiftning299 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

iPhone 6 reparation

Har uheldet været ude, og trænger din iPhone 6s til enreparation, så tilbyder vi flere former for reparationer. Uanset om det erudskiftning af batteri, mikrofon, højtaler eller andet, så står vores teknikereklar til at gøre din iPhone så god som ny igen. Vi giver 2 års garanti på allevores reparationer i tilfælde af, der skulle opstå et problem. Priserne påvores reparationer til iPhone 6s fås fra 349,- og opefter.

Ny skærm

Er din skærm gået i stykker, gør det næsten hele din iPhoneubrugelig. Om det er en helt ødelagt skærm eller måske en mindre flænge, så erbegge dele irriterende at have. Hos Teledoktoren står vores teknikere klar tilat udskifte din skærm, hvis uheldet er ude. Vil du gerne beskytte din iPhonemod eventuelle lomme ridser m.m. vil et panserglas være en oplagt mulighed, vihjælper dig gerne med at påføre dette.

Besøg en afvores butikker 

Hos vores butikker i Randers og Aarhus tilbyder vi walk-inservice. Så har din iPhone 6s brug for reparation, er du velkommen til at kiggeind i en af vores butikker, når du har tid. Skulle du have nogle spørgsmål tilvores reparationer, priser eller andet er du velkommen til at kontakte os.