iPhone 7 Plus Reparation i Århus og Randers

ReparationerPriser
Skærm udskiftning499 kr
Ørehøjtaler udskiftning349 kr
Højtaler Udskiftning349 kr
Mikrofon Udskiftning349 kr
Batteri Udskiftning349 kr
Jackstick udskiftning349 kr
Homeknap udskiftning
Tænd/sluk knap udskiftning349 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

iPhone 7 Plus reparation

De færreste kan undvære deres mobil. Hurtig og professionel reparation af din iPhone 7 Plus er derfor altid vores førsteprioritet.

Er uheldet ude tilbyder Teledoktoren professionel reparation af din iPhone 7 Plus i både Randers og Århus. Vores uddannede teknikere udfører i de fleste tilfælde reparationen af din iPhone 7 Plus, mens du venter, og skal skærmen helt udskiftes, klarer vi også hurtigt det.


Alle former for iPhone 7 Plus reparation

Vi tilbyder alle former for reparationer af din iPhone 7 Plus, og vi påfører naturligvis også panserglas, så skærmen på din iPhone 7 Plus er godt beskyttet mod ridser og revner.

En iPhone 7 Plus er meget mere end en telefon, og mange bruger den til at høre musik og se video på. Højtaleren er derfor lige så vigtig som skærmen, og vi tilbyder naturligvis også hurtig reparation eller udskiftning af højtaleren på din iPhone 7 Plus.


Walk in-service i Århus og Randers

Teledoktoren har walk in service i både Randers og Århus. Det betyder, at du kan komme ind fra gaden og få udført professionel reparation af din iPhone 7 Plus. Vi giver 2 års garanti på reparationen af din iPhone 7 Plus og de udskiftede reservedele. 

Kig ind i vores butik i Randers eller Århus og lad os hjælpe dig med reparationen af din IPhone 7 Plus.