ReparationerPriser
Skærm udskiftning599 kr
Ørehøjtaler udskiftning399 kr
Højtaler Udskiftning399 kr
Mikrofon Udskiftning599 kr
Batteri Udskiftning399 kr
Jackstick udskiftning399 kr
Homeknap udskiftning– kr
Tænd/sluk knap udskiftning399 kr
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Har du tabt din iPhone 8 plus, eller er den på anden vis gået i stykker? Hos Teledoktoren tilbyder vi billig og hurtig iPhone 8 plus reparation. 

Der er ikke noget at sige til, at smartphones går i stykker. Mange af os færdes i en travl hverdag, og når vi har mange bolde i luften, sker det sommetider, at vi taber telefonen, så den går i stykker. 

Skærmen er en af de mest udsatte dele på smartphones såsom iPhone 8 plus, og derfor foretager vi mange reparationer, der indebærer ny skærm. Men det er heller ikke ualmindeligt at få sat nyt batteri i smartphones, da det er en af de vigtigste dele, som bare skal fungere godt, for at du kan bruge telefonen hele dagen.  


Vi kan med garanti hjælpe med det hele 

Er du i den uheldige situation, at du har brug for iPhone 8 plus reparation, kan vi hjælpe dig med alle former for reparationer. Vi udfører altid vores arbejde grundigt, og vi bruger de rigtige reservedele. Derfor giver vi to års garanti på den udskiftede reservedel, når du vælger af få foretaget din iPhone 8 plus reparation hos os. 


Besøg os når det passer dig 

Har du brug for reparation af din iPhone  8 plus, kan du uden tidsbestilling kigge ind i en af vores butikker, der ligger i Århus og Randers.  

 

Vi tilbyder walk in service, og derfor kan du besøge os, når det passer ind i dine dagsplaner. Så foretager vi reparationen af din iPhone 8 plus, mens du venter i butikken eller ordner andre gøremål. Her på siden finder du priserne for iPhone 8 plus reparationer.