ReparationerPriser
Skærm udskiftning499 kr
Ørehøjtaler udskiftning399 kr
Højtaler Udskiftning399 kr
Mikrofon Udskiftning399 kr
Batteri Udskiftning399 kr
Jackstick udskiftning399 kr
Homeknap udskiftning– kr
Tænd/sluk knap udskiftning399 kr
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

iPhone 8 reparation

Er du så uheldig, at din iPhone 8 er gået i stykker, er vi klar til at reparere den. Vi garanterer desuden høj kvalitet, så du kan trygt overlade din mobil til os. Skærmen på en iPhone er meget udsat og risikerer nemt at gå i stykker, hvis du for eksempel taber den, eller hvis den bliver klemt i tasken eller lommen. Hvis uheldet er ude, kan vores teknikere hurtigt udskifte skærmen på din iPhone 8, og vi tilbyder desuden at påføre panserglas, hvilket gør at skærmen er godt beskyttet imod ridser og revner.


iPhone 8 reparation: Højtaler og mikrofon

Mange bruger deres iPhone 8 til at høre musik og se videoklip på, og det er derfor vigtigt, at lyden er god. Vi tilbyder at udskifte højtalere, så du opnår den bedst mulige lydkvalitet på din mobil.

En iPhone 8 har mange anvendelsesmuligheder, men uanset hvad du hovedsageligt bruger den til, er det vigtigt at både ørehøjtaler og mikrofon virker optimalt, så du kan føre en uforstyrret samtale med venner og familie.


Kig forbi i Århus og Randers

Skal din iPhone 8 repareres, kan du kigge forbi en af vores butikker i Århus eller Randers, så monterer vi hurtigt en ny skærm, eller hvad du ellers har brug for. Vi har walk in service, så du kan komme ind med din iPhone 8, når det passer dig. Vi giver 2 års garanti, som gælder udskiftede reservedele samt reparation heraf.

Ovenfor finder du en liste over de iPhone 8 reparationer, vi tilbyder samt priser herpå.