ReparationerPriser
Skærm udskiftning449 kr
Ørehøjtaler udskiftning349 kr
Højtaler Udskiftning349 kr
Mikrofon Udskiftning349 kr
Batteri Udskiftning299 kr
Jackstick udskiftning349 kr
Tænd/sluk knap udskiftning349 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Ny skærm til din iPhone 6 plus

 

Trænger du til en ny skærm på din iPhone 6 plus?

Teledoktoren tilbyder dig en hurtig, effektiv ogprofessionel udskiftning af skærmen på din iPhone 6 plus. Vi kan klare alt selvfra den mindste rids i skærmen til en totalknust skærm. Udskiftning af skærmeer vores speciale. Derfor kan du trygt aflevere din iPhone 6 plus hos os, hvisskærmen er i stykker.

 

Selv den mindste rids i skærmen på en iphone kan forstyrrebrugen af den. De fleste mennesker udfører så mange praktiske gøremål sommuligt gennem deres telefoner. Derfor skal skærmen være i orden. Hvis du harfået en rids i skærmen er det vigtigt, at du sender den til reparation, så duikke oplever at blive generet, når du bruger din telefon. En ridsfri telefongør din hverdag meget lettere.

 

Lad Teledoktoren give din iphone 6 plus en ny skærm. Vitilbyder også at udstyre telefonen med panserglas, så du minimerer chancernefor en knust skærm i fremtiden. Et panserglas medvirker til, at din iPhone 6plus skærm bliver mere robust.

 

Vi har 2 års garanti på alle reparationer og udskiftninger.Derudover er en udskiftning af skærmen hos os et billigere alternativ, som hvisdu skulle ud og have en ny telefon.