ReparationerPriser
Skærm udskiftning349 kr
Ørehøjtaler udskiftning299 kr
Højtaler Udskiftning299 kr
Mikrofon Udskiftning299 kr
Batteri Udskiftning299 kr
Jackstick udskiftning299 kr
Tænd/sluk knap udskiftning349 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Når uheldet er ude – Udskiftning af iphone 6-skærm

Har du ridset eller på anden måde ødelagt din iphone 6 skærm? For de flesteer smartphonen en uundværlige del af hverdagen, hvorfor vi har den med os hvorend vi går – på arbejde, på indkøb, i sofaen, i sengen, på gå- og løbeturenog endda på toilettet. Som den trofaste, tekniske følgesvend, som smartphonen er,er den naturligvis også udsat – både når den ligger i lommen, i tasken eller påarbejdsbordet. 

Ny skærm iphone 6? Haruheldet også været ude for dig, og er det tid til en ny iphone 6 skærm, så er du det helt rigtigested. En iphone med ødelagt skærm er så godt som ubrugelig, men udskiftning af skærm iphone 6 er heldigvis nemt og ikke særligt dyrt, så der eringen grund til at gå ud og investere i en helt ny smartphone.

Vi udskifterprofessionelt og giver ny skærm tiliphone 6 i Århus og Randers. Desuden er vi specialiseret i påsætning af panserglas,såfremt du ønsker at sikre din iphone yderligere. Panserglas er et tyndt laghærdet glas, der er 9 gange stærkere end almindeligt glas. Det kan således tålelangt hårdere slag og stød uden at glasset går i stykker. Giv din iphone 6 et nyt, forlænget liv med en ny skærm med kompetent udskiftning hos os.