ReparationerPriser
Skærm udskiftning899 kr
Ørehøjtaler udskiftning399 kr
Højtaler Udskiftning399 kr
Mikrofon Udskiftning599 kr
Batteri Udskiftning399 kr
Jackstick udskiftning599 kr
Homeknap udskiftning– kr
Tænd/sluk knap udskiftning599 kr
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Ny skærm til din iPhone 8 plus

Trænger din iPhone 8 plus til en ny skærm?

Er der ridser i din iPhone 8 plus skærm, eller er der påanden vis opstået en totalskade på din iPhone skærm, som forstyrrer brugen afden? Teledoktoren tilbyder dig en hurtig og effektiv reparation af din telefon.

 

Vi er et yderst kompetent og professionelt team, der allehar en stor viden om smartphones generelt. Teledoktoren har også stor erfaringmed udskiftning af en iPhone 8 plus skærm. Derfor kan du roligt komme til os,hvis skærmen trænger til en reparation. 

 

For de fleste er telefonen et vigtigt redskab i dagligdagen.I dag bruger man telefonen til meget mere end blot SMS og opkald. Hvis skærmenrevnes eller ridses, er det derfor vigtigt at kunne få telefonen reparerethurtigst muligt. En ødelagt skærm kan gøre din mobil helt ubrugelig.

 

Med en ødelagt skærm ville nogle muligvis tage ud og købe enny iPhone, men teledoktoren tilbyder dig et billigere alternativ.

 

Vores speciale er udskiftning af skærme på smartphones.Derudover tilbyder vi også at påføre et panserglas, der gør skærmen på din iphonemere holdbar. Et panserglas minimerer chancerne for en ødelagt skærm ved eteventuelt tab af telefonen.