ReparationerPriser
Skærm udskiftning799 kr
Ørehøjtaler udskiftning399 kr
Højtaler Udskiftning399 kr
Mikrofon Udskiftning599 kr
Batteri Udskiftning399 kr
Jackstick udskiftning599 kr
Homeknap udskiftning– kr
Tænd/sluk knap udskiftning599 kr
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Ny skærm til din iPhone 8

 

Har du en knust eller revnet skærm på din iphone 8?

Teledoktoren kan klare alt lige fra ridser i skærmen til entotalskadet iphone 8 skærm. Vi har specialiseret os i at udskifte skærme.Derfor kan du roligt kontakte os, hvis din skærm ikke er til at bruge.

 

Der findes ikke noget mere forstyrrende ved telefonen, somnår skærmen er defekt. En knust eller revnet skærm kan gøre telefonen næstenhelt ubrugelig. Derfor er det vigtigt at få gjort noget ved problemet, når detopstår.

 

Telefoner er blevet en vigtig ejendel i mange menneskersdagligdag. De er næsten ikke til at undvære, da mange praktiske gøremål udoverkommunikation gennem opkald og SMS også foregår via telefonen.

 

Teledoktoren tilbyder en hurtig, effektiv og professionelreparation af din smartphone. Desuden tilbyder vi også at påføre panserglas forat gøre din telefon mere robust i forhold til at ødelægge skærmen på din iphone8. Med et panserglas minimerer du risikoen for at knuse skærmen ved eventuelletab af telefonen.

 

Lad os reparere din iphone 8 skærm. Du får 2 års garanti påalle vores reparationer og udskiftninger. Vi er et langt billigere alternativ,end hvis du vil købe en ny telefon.