ReparationerPriser
Skærm udskiftningRing for pris
Ørehøjtaler udskiftningRing for pris
Højtaler UdskiftningRing for pris
Mikrofon UdskiftningRing for pris
Batteri UdskiftningRing for pris
Jackstick udskiftningRing for pris
Homeknap udskiftningRing for pris
Tænd/sluk knap udskiftningRing for pris
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Ny skærm til din af din iPhone x

 

Er der ridser i din iPhone x? Eller er der sket entotalskade i din skærm?

 

Teledoktoren er behjælpelige med en ny skærm og tilbyder digen effektiv reparation af telefonen, så den atter bliver så god som ny.

 

Selv den mindste rids kan forstyrre brugen af en iPhone. Deter vigtigt, at skærmen er helt ridsfri, idet man bruger sin telefon så meget,som vi gør i dag. Det er ikke blot SMS og opkald, som telefonen skal kunneholde til. Telefonen anvendes til banale gøremål som bankoverførsler, handel pånettet, kalenderføring og meget mere. For mange mennesker er telefonen detprimære redskab til koordinering af dagligdagen.

 

Derfor skal skærmen være i orden, så du kan bruge din iPhonehelt uden problemer. Er der alligevel kommet en rids i skærmen, kan du hurtigtog nemt få den udskiftet hos Teledoktoren.

 

Teamet bag firmaet er yderst kompetente og professionellereparatører, der har en stor viden om smartphones generelt. Derfor kan duroligt sende din iPhone x til reparation hos os. Teledoktoren har kun de bedstereservedele, hvorfor en ny skærm til din iPhone vil blive påført efter allekunstens regler.

 

Få fikset din iPhone x skærm hurtigt, effektivt og nemt viaTeledoktoren.