ReparationerPriser
Skærm udskiftningRing for pris
Ørehøjtaler udskiftningRing for pris
Højtaler UdskiftningRing for pris
Mikrofon UdskiftningRing for pris
Batteri UdskiftningRing for pris
Jackstick udskiftningRing for pris
Homeknap udskiftningRing for pris
Tænd/sluk knap udskiftningRing for pris
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Ny skærm til din iPhone xs

 

Er skærmen på din iPhone xs gået i stykker?

Teledoktoren tilbyder dig en effektiv og billig reparationaf din iPhone. Vi er et professionelt værksted, der vægter kvalitet ogeffektivitet meget højt. Derfor vil reparationen af din iPhone altid bliveforetaget omhyggeligt af et professionelt og kompetent team.

 

Det er forstyrrende med en rids eller flænge i skærmen af siniPhone. En ødelagt skærm nedsætter funktionen og glæden ved brugen af telefonen.I dag anvender man sin telefon til mange flere ting end blot til at komme ikontakt med folk via SMS eller opkald. Derfor skal skærmen på telefonen være iorden.

 

Skærmen på din iPhone er meget udsat. Den risikerer nemt atgå i stykker, da skærmen er fremstillet i glas. Et enkelt tab af telefonen kanvære nok til en flækket skærm. Derfor er det vigtigt at have en god reparatør inærheden.

 

Teledoktoren har de bedste reservedele, hvorfor vi kangarantere at reparationen bliver udført efter alle kunstens regler. Vi tilbyderdesuden at påføre panserglas på din iPhone. Panserglasset bevirker, at skærmener langt bedre beskyttet mod eventuelle ridser og revner.

 

Står du og trænger til en ny skærm på din iPhone xs? Såkontakt os og få det fikset. Vore teknikere kan hurtigt og nemt udskifte dinskærm til en god og fair pris.