ReparationerPriser
Skærm udskiftning399 kr
Ørehøjtaler udskiftning299 kr
Højtaler Udskiftning299 kr
Mikrofon Udskiftning299 kr
Batteri Udskiftning299 kr
Jackstick udskiftning299 kr
Tænd/sluk knap udskiftning349 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Nyt batteri i iphone 6

Er din iphone 6 blevet dårlig til at holde på strømmen enhel dag? Vi ved godt, at det kan være dyrt at skulle ud og investere i en heltny telefon, og det behøver du heldigvis ikke, hvis det er fordi, den er blevetdårlig til at holde på strømmen. Hos Teledoktoren sørger vi hurtigt og sikkertfor, at du kan få et nyt batteriet i din iphone 6. Alt du skal gøre, er atkomme forbi en af vores butikker i Randers og Aarhus. Her vil vi gøre voresbedste for at give dig en hurtig service, så din iphone 6 igen bliver så godsom ny. Du behøver ikke at bestille tid til udskiftning af batteri i din iphone6, men du kan blot komme forbi en af butikkerne, når det passer ind i dineplaner. Vi lover, at vi bruger de bedste materialer, og at vores teknikereudfører deres arbejde sikkert og grundigt.

 

Garanti

Hos Teledoktoren vil vi være sikre på, at batteriet på diniphone 6 fungere, som det skal, når du har fået det skiftet hos os. Derforgiver vi dig to års garanti på den udskiftede reservedel og reparation afdenne.

 

 

Udskiftning af batteri i iphone 6s

Er du træt af at skulle lade din iphone 6s op flere gange omdagen? Det er meget almindeligt, at din iphone med årene bliver dårligere tilat holde strøm, fordi batteriet bliver slidt og dårligt. Vi ved godt, at detikke er optimalt, når du har brug for, at den kan holde strøm hele dagen. Derfortilbyder Teledoktoren at udskifte dit gamle batteri til et nyt i din iphone 6s,og dermed kan du forlænge din iphones levetid.

 

De bedste reservedele billigt

Med et nyt batteri vil du føle, at du har fået en helt nytelefon, uden at du skal gå ud og investere mange penge i det. Hos os kosterdet nemlig kun 399 kr., og du kan komme forbi lige når det passer ind i dintidsplan. Vi har butikker i Rander og Aarhus, og her står vores teknikere klartil at hjælpe dig med udskiftning af batteriet i din iphone 6s med det samme.De vil gøre deres bedste for at udføre deres arbejde sikkert og grundigt, og vilover, at der kun bliver brugt de bedste reservedele til at gøre din iphone 6sså god som ny igen.