Reparation af iPad Air

Skærmudskiftning

499 kr.

LCD-udskiftning

599 kr.

Ladestik-udskiftning

799 kr.

Batteriudskiftning

699 kr.

Mikrofon-udskiftning

599 kr.

Tænd/sluk knap-udskiftning

599 kr.

iPad Air reparation i Århus og Randers

Har din iPad Air brug for en ny skærm, et nyt batteri, højttaler eller noget helt tredje? Med mange års erfaring, kan vores teknikere hurtigt og billigt reparere din tablet.

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med et overslag. Skriv gerne detaljeret, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig.
OBS: Nedenstående er ikke en booking og aftalen er først gældende når vi har været i dialog.


  Hvad fejler enheden? (for lettere fejlsøgning)

  SkærmLyd/mikrofonBatteriKnapperVed ikke

  Reparation af iPad Air

  Er din iPad Air gået i stykker, kan vi altid være behjælpelige med reparation, uanset om din iPad Air har brug for ny skærm, nyt batteri eller noget helt tredje.

  Hos Teledoktoren tilbyder vi iPad Air reparation til billige priser. Vores professionelle teknikere udfører reparationen på din iPad Air, mens du venter, og når skaden er udbedret, får du altid to års garanti på den eller de udskiftede reservedele.

  iPad Air reparation: Skærmudskiftning

  Vi ved, at uheldet kan være ude. Har du tabt din iPad Air, og har du brug for en ny skærm, kan vi billigt og hurtigt sætte nyt glas i din iPad Air. Vi bruger altid reservedele i god kvalitet, så du ser sikret den bedste iPad Air reparation, når du vælger os.

  iPad Air reparation: Nyt batteri?

  For mange danskere er smartphones og tablets nærmest uundværlige i dagligdagen, og derfor bruger vi vores enheder meget. Med tiden kan batteriet på eksempelvis iPad Air derfor have godt at blive udskiftet, og det kan vi også hjælpe med.

  Besøg os i Århus og Randers

  I vores to butikker, der ligger godt placeret i Århus og Randers, kan du altid komme forbi i åbningstiden. Vi tilbyder iPad Air reparation uden tidsbestilling, så når du kommer ind i vores butik, kan vi udføre reparationen af din iPad Air, mens du venter eller klarer andre gøremål.

  Her på siden ser du vores priser på iPad Air reparationer, men er du i tvivl, eller har du spørgsmål til en iPad Air reparation som ikke fremgår af vores oversigt, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Walk-in service

  Kom forbi butikken, når som helst og få repareret din smartphone

  Reparation af alle mærker og modeller

  Mange års erfaring, har givet os en ekspertise, der gør vi kan reparere alle mærker og modeller

  2 års garanti

  Vi har 2 års garanti på alle vores reparationer og udskiftninger

  10% rabat når du kommer igen

  Benyt vores rabatkort og få 10% rabat på din næste reparation