ReparationerPriser
Skærm udskiftning499 kr
LCD udskiftning599 kr
Ladestik Udskiftning799 kr
Mikrofon Udskiftning599 kr
Batteri Udskiftning699 kr
Tænd/sluk knap udskiftning599 kr

Kom ind når som helst og få repareret din smartphone

 

Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

Er din iPad Air gået i stykker, kan vi altid være behjælpelige med reparation, uanset om din iPad Air har brug for ny skærm, nyt batteri eller noget helt tredje. 

Hos Teledoktoren tilbyder vi iPad Air reparation til billige priser. Vores professionelle teknikere udfører reparationen på din iPad Air, mens du venter, og når skaden er udbedret, får du altid to års garanti på den eller de udskiftede reservedele. 


iPad Air reparation: Skærmudskiftning 

Vi ved, at uheldet kan være ude. Har du tabt din iPad Air, og har du brug for en ny skærm, kan vi billigt og hurtigt sætte nyt glas i din iPad Air. Vi bruger altid reservedele i god kvalitet, så du ser sikret den bedste iPad Air reparation, når du vælger os. 


iPad Air reparation: Nyt batteri? 

For mange danskere er smartphones og tablets nærmest uundværlige i dagligdagen, og derfor bruger vi vores enheder meget. Med tiden kan batteriet på eksempelvis iPad Air derfor have godt at blive udskiftet, og det kan vi også hjælpe med.  

 

Besøg os i Århus og Randers 

I vores to butikker, der ligger godt placeret i Århus og Randers, kan du altid komme forbi i åbningstiden. Vi tilbyder iPad Air reparation uden tidsbestilling, så når du kommer ind i vores butik, kan vi udføre reparationen af din iPad Air, mens du venter eller klarer andre gøremål. 

Her på siden ser du vores priser på iPad Air reparationer, men er du i tvivl, eller har du spørgsmål til en iPad Air reparation som ikke fremgår af vores oversigt, er du altid velkommen til at kontakte os.