Reparation af iPhone 8 Plus

Skærmudskiftning

599 kr.

Ørehøjtaler-udskiftning

399 kr.

Højtalerudskiftning

399 kr.

Mikrofonudskiftning

599 kr.

Batteriudskiftning

399 kr.

Jackstick-udskiftning

399 kr.

Homeknap-udskiftning

Ring for pris

Tænd/sluk knap-udskiftning

399 kr.

iPhone 8 Plus reparation i Århus og Randers

Har din iPhone 8 Plus brug for en ny skærm, et nyt batteri, højttaler eller noget helt tredje? Vores teknikere kan reparere din smartphone hurtigt og billigt.

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med et overslag. Skriv gerne detaljeret, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig.
OBS: Nedenstående er ikke en booking og aftalen er først gældende når vi har været i dialog.


  Hvad fejler enheden? (for lettere fejlsøgning)

  SkærmLyd/mikrofonBatteriKnapperVed ikke

  iPhone 8 Plus reparation i alle afskygninger

  Har du tabt din iPhone 8 plus, eller er den på anden vis gået i stykker? Hos Teledoktoren tilbyder vi billig og hurtig iPhone 8 plus reparation.

  Der er ikke noget at sige til, at smartphones går i stykker. Mange af os færdes i en travl hverdag, og når vi har mange bolde i luften, sker det sommetider, at vi taber telefonen, så den går i stykker.

  Skærmen er en af de mest udsatte dele på smartphones såsom iPhone 8 plus, og derfor foretager vi mange reparationer, der indebærer ny skærm. Men det er heller ikke ualmindeligt at få sat nyt batteri i smartphones, da det er en af de vigtigste dele, som bare skal fungere godt, for at du kan bruge telefonen hele dagen.

  Besøg vores butik i Århus eller Randers

  Er du i den uheldige situation, at du har brug for iPhone 8 plus reparation, kan vi hjælpe dig med alle former for reparationer. Vi udfører altid vores arbejde grundigt, og vi bruger de rigtige reservedele. Derfor giver vi to års garanti på den udskiftede reservedel, når du vælger af få foretaget din iPhone 8 plus reparation hos os.

  Besøg os når det passer dig

  Har du brug for reparation af din iPhone 8 plus, kan du uden tidsbestilling kigge ind i en af vores butikker, der ligger i Århus og Randers.

  Vi tilbyder walk in service, og derfor kan du besøge os, når det passer ind i dine dagsplaner. Så foretager vi reparationen af din iPhone 8 plus, mens du venter i butikken eller ordner andre gøremål. Her på siden finder du priserne for iPhone 8 plus reparationer.

  Walk-in service

  Kom forbi butikken, når som helst og få repareret din smartphone

  Reparation af alle mærker og modeller

  Mange års erfaring, har givet os en ekspertise, der gør vi kan reparere alle mærker og modeller

  2 års garanti

  Vi har 2 års garanti på alle vores reparationer og udskiftninger

  10% rabat når du kommer igen

  Benyt vores rabatkort og få 10% rabat på din næste reparation