ReparationerPriser
Skærm udskiftning1499 kr
Ørehøjtaler udskiftningRing for pris
Højtaler UdskiftningRing for pris
Mikrofon UdskiftningRing for pris
Batteri Udskiftning599 kr
Jackstick udskiftningRing for pris
Homeknap udskiftningRing for pris
Tænd/sluk knap udskiftningRing for pris
Kom ind når som helst og få repareret din smartphone
Garantien omfatter den udskiftede reservedel og reparation af denne

Hos os kan du komme når det passer dig

iPhone x reparation i alle afskygninger

Hos Teledoktoren er vi klar til at hjælpe dig, hvis du er så uheldig, at din iPhone X har brug for reparation.

Vores kompetente teknikere kan klare alle opgaver indenfor udskiftning af hardware og generel reparation af din telefon. Skærmen på en iPhone er meget udsat, og vi har derfor specialiseret os i at montere ny skærm på iPhone X, hvilket betyder at du trygt kan overlade din mobil i vores kyndige hænder. En knust skærm gør stort set din telefon ubrugelig. Ved at påføre panserglas er skærmen på din iPhone X endnu bedre beskyttet imod diverse skader, og du får derved en bedre brugeroplevelse af din telefon.


Besøg vores butik i Århus eller Randers

Uanset hvilken form for reparation du har brug for til din iPhone X, kan vi være behjælpelige. Vi kan klare alt, lige fra en ny skærm til udskiftning af eksempelvis batteri og jackstick, samt meget mere. Vi leverer naturligvis høj kvalitet og giver desuden 2 års garanti. 


Walk in-service på din iPhone x reparation

Vi har walk in service, og du kan derfor kigge forbi en af vores butikker i Århus og Randers, når det passer dig. Har du spørgsmål til vores priser, services eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe, uanset din forespørgsel.