Reparation af iPad Mini

Skærmudskiftning

399 kr.

LCD-udskiftning

399 kr.

Højtalerudskiftning

399 kr.

Batteriudskiftning

599 kr.

Jackstick-udskiftning

499 kr.

Tænd/sluk knap-udskiftning

499 kr.

iPad Mini reparation i Århus og Randers

Har din iPad Mini brug for en ny skærm, et nyt batteri, højttaler eller noget helt tredje? Med mange års erfaring, kan vores teknikere hurtigt og billigt reparere din tablet.

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med et overslag. Skriv gerne detaljeret, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig.
OBS: Nedenstående er ikke en booking og aftalen er først gældende når vi har været i dialog.


  Hvad fejler enheden? (for lettere fejlsøgning)

  SkærmLyd/mikrofonBatteriKnapperVed ikke

  Reparation af iPad Mini

  Har du brug for at få udskiftet en reservedel eller behov for at få repareret eksempelvis skærmen eller batteriet i din iPad mini, kan vi være dig behjælpelig med alle tænkelige reparationer.

  Vi tilbyder iPad mini reparationer til billige priser, og vores dygtige teknikere kan udføre arbejdet, mens du venter.

  Hele oplevelsen er vigtig

  Når du bruger din iPad mini, kan du sikkert nikke genkendende til, at brugeroplevelsen er bedst, hvis alle knapper virker, og skærmen ikke er ridset eller knust.

  Sådan har vi det også med iPad mini reparation. Det er vigtigt, at hele oplevelsen er god. Derfor tilbyder vi attraktive priser på reparationer af iPad mini, og hvis du besøger os i en af vores butikker i Århus eller Randers, kan vi udføre reparationen, mens du venter – og så endda uden tidsbestilling.

  Med andre ord er det nemt for dig at få udført reparationer på din iPad mini, og når din iPad mini er blevet repareret, får du to års garanti på den udskiftede reservedel, når du vælger at bruge os til iPad mini reparationer.

  Vi kan hjælpe med det hele

  Der er mange ting på en iPad mini, der kan gå i stykker, når man bruger den meget eller er så uheldig at tabe den. Derfor udfører vi iPad mini reparationer såsom skærmudskiftning, montering af nyt batteri, højtalerudskiftning og tænd/sluk knap-udskiftning.

  Du finder vores priser her på siden, men har du behov for en iPad mini reparation, der ikke står på vores oversigt, kan du kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.

  Walk-in service

  Kom forbi butikken, når som helst og få repareret din smartphone

  Reparation af alle mærker og modeller

  Mange års erfaring, har givet os en ekspertise, der gør vi kan reparere alle mærker og modeller

  2 års garanti

  Vi har 2 års garanti på alle vores reparationer og udskiftninger

  10% rabat når du kommer igen

  Benyt vores rabatkort og få 10% rabat på din næste reparation