Reparation af iPad Pro

Skærmudskiftning

1.499 kr.

Ørehøjtaler-udskiftning

Ring for pris

Højtalerudskiftning

Ring for pris

Mikrofonudskiftning

Ring for pris

Batteriudskiftning

Ring for pris

Jackstick-udskiftning

Ring for pris

Homeknap-udskiftning

Ring for pris

Tænd/sluk knap-udskiftning

Ring for pris

iPad Pro reparation i Århus og Randers

Har din iPad Pro brug for en ny skærm, et nyt batteri, højttaler eller noget helt tredje? Med mange års erfaring, kan vores teknikere hurtigt og billigt reparere din tablet.

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med et overslag. Skriv gerne detaljeret, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig.
OBS: Nedenstående er ikke en booking og aftalen er først gældende når vi har været i dialog.


Hvad fejler enheden? (for lettere fejlsøgning)

SkærmLyd/mikrofonBatteriKnapperVed ikke

Reparation af iPad Pro

Er du den heldige ejer af en iPad Pro, men har du behov for at få udført en reparation eller få udskiftet en reservedel, kan vi hos Teledoktoren altid være behjælpelige. Vi tilbyder iPad Pro reparation af diverse skader, og vi tilbyder desuden at udskifte forskellige reservedele. Så hvis din iPad Pro trænger til ny skærm, nyt batteri eller en helt tredje ting, kan vi hjælpe.

Skærmudskiftning

Det er en udsøgt fornøjelse at bruge sin iPad Pro, når den virker optimalt. Derfor er en god skærm selvfølgelig et must, så hvis din iPad Pro har brug for skærmudskiftning, anbefaler vi at få en ny skærm sat i hurtigst muligt. Dermed kan du få mere ud af din iPad Pro, og desuden mindsker du risikoen for glassplinter i fingrene eller andre skader på enheden.

Batteri

Hvis du bruger din iPad Pro meget, har du måske også lagt mærke til, at batteriets levetid er vigtig. En hyppig iPad Pro reparation er batteriudskiftning, da batteriet i smartphones og tablets kan miste styrke med tiden.

Vi tilbyder iPad Pro reparation, når det passer dig

Vi tilbyder iPad Pro reparation, når det passer dig
Mange danskere har en travl hverdag, og for nogle kan det være svært at skulle tilpasse sig et bestemt tidspunkt, hvis der skal udføres reparationer på deres tablet.

Derfor har vi walk in-service i vores to butikker, der ligger i Århus og Randers. Det vil sige, at du blot kommer ind i en af vores butikker, når det passer dig, og mens du venter, udfører vi den iPad Pro reparation, du har brug for.

Kontakt os endelig på forhånd, hvis du har spørgsmål til priser på iPad Pro reparation eller udskiftning af reservedele.

Walk-in service

Kom forbi butikken, når som helst og få repareret din smartphone

Reparation af alle mærker og modeller

Mange års erfaring, har givet os en ekspertise, der gør vi kan reparere alle mærker og modeller

2 års garanti

Vi har 2 års garanti på alle vores reparationer og udskiftninger

10% rabat når du kommer igen

Benyt vores rabatkort og få 10% rabat på din næste reparation