Reparation af iPhone 6 Plus

Skærmudskiftning

299 kr.

Ørehøjtaler-udskiftning

299 kr.

Højtalerudskiftning

299 kr.

Mikrofonudskiftning

299 kr.

Batteriudskiftning

299 kr.

Jackstick-udskiftning

299 kr.

Homeknap-udskiftning

299 kr.

Tænd/sluk knap-udskiftning

299 kr.

iPhone 6 Plus reparation i Århus og Randers

Har din iPhone 6 Plus brug for en ny skærm, et nyt batteri, højttaler eller noget helt tredje? Vores teknikere kan reparere din smartphone hurtigt og billigt.

Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med et overslag. Skriv gerne detaljeret, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe dig.
OBS: Nedenstående er ikke en booking og aftalen er først gældende når vi har været i dialog.


  Hvad fejler enheden? (for lettere fejlsøgning)

  SkærmLyd/mikrofonBatteriKnapperVed ikke

  iPhone 6 Plus reparation

  Er din iPhone 6 gået i stykker, kan vi hos Teledoktoren altid være behjælpelige med at reparere den eller udskifte reservedele. Vores professionelle teknikere kan udbedre skaderne på din iPhone 6 i en af vores butikker, der ligger i Århus og Randers.

  Vi kan alle sammen være uheldige. Derfor er den nok mest hyppige skade på smartphones, at skærmen bliver smadret ved tab, så der er behov for en skærmudskiftning. Dog er der også mange, som med tiden får lyst til at få sat et nyt batteri i deres smartphone. Har du en iPhone 6 Plus, som har brug for en ny reservedel, kan vi gøre arbejdet for dig – både hurtigt og billigt.

  Slip for at købe ny iPhone

  Det kan være fristende at købe en ny iPhone, hvis den gamle går i stykker, men det er også dyrt at udskifte sin iPhone. Derfor kan det ofte svare sig at få repareret sin nuværende telefon.

  Hos Teledoktoren udfører vi altid reparationer og udskiftninger af reservedele professionelt og med de rigtige reservedele. Derfor får du to års garanti på den udskiftede del, når du vælger at bruge os som din smartphonereparatør.

  Besøg en af vores butikker

  Vi ved, at din tid er vigtig. Derfor tilbyder vi reparationer på iPhone 6 uden tidsbestilling, når du besøger en af vores butikker i Århus eller Randers. Mens du venter, sørger vi for at din iPhone 6 får udbedret fejl og mangler, så du igen kan bruge den optimalt.

  Her på siden finder du vores billige priser på reparationer af iPhone 6 , men har du spørgsmål, kan du altid kontakte os i vores butik eller telefonisk på 81 30 20 15.

  Walk-in service

  Kom forbi butikken, når som helst og få repareret din smartphone

  Reparation af alle mærker og modeller

  Mange års erfaring, har givet os en ekspertise, der gør vi kan reparere alle mærker og modeller

  2 års garanti

  Vi har 2 års garanti på alle vores reparationer og udskiftninger

  10% rabat når du kommer igen

  Benyt vores rabatkort og få 10% rabat på din næste reparation