Heldækkende skærmbeskyttelse inkl. montering

kr. 149

På lager

Varenummer (SKU): 0835 Kategori:

Vil du beskytte din iPhone mod ridser, skidt og ærgerlige uheld, er denne skærmbeskyttelse . helt perfekt! Den er lavet af tempereret glas af høj kvalitet, som med en tykkelse på kun 0,3 mm giver dig den samme brugeroplevelse- og følelse som ved en skærm uden skærmbeskyttelse. Glasset er krystalklart og påvirker ikke skærmens følsomhed, så funktioner som 3D (haptisk) tryk selvfølgelig stadig virker.

Skærmbeskyttelsen har derudover en oleofobisk belægning, der gør den modstandsdygtig overfor fingeraftryk, vand og olie, så din iPhone altid vil se perfekt ud, samtidig med at den bliver beskyttet mod ridser og skrammer.
Skærmbeskyttelsen er designet til iPhone med afrundede hjørner, sort ramme og fuld dækning af skærmen, hvilket garanterer et perfekt fit på din iPhone.  har designet skærmbeskyttelsen så den går ikke helt ud over kanten men stopper tæt på telefonens kant, hvilket er med til at give skærmbeskyttelsen lang levetid og sikre at din iPhone vil passe i alle covers.
Monteringen er nem med det medfølgende kit som indeholder renseservietter til at rense skærmen og fjerne støv inden påsætning.

Monteringsguide på dansk og rengøringssæt medfølger for nem påsætning.